Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A tinisztár szexről, pénzről, háborúról

Ízlelgessük a dolgot: Justin Bieber a Rolling Stone címlapján… Nem megy? Nekünk sem. A tény ettől még tény marad: a 16 éves kanadai tinibálvány olyan kitüntetést kapott, amiért meg kell emelnünk a kalapunkat (és ezzel egy időben elgondolkoznunk azon, vajon a Rolling Stone még mindig az a magazin-e, amit annyira szerettünk egykoron).

1 Tovább

Szex, bűnök, jog

Megdöbbentőnek tartja a brit miniszterelnök, hogy a Legfelsőbb Bíróság döntése értelmében a pedofilok és az egyéb szexuális bűncselekményt elkövetők fellebbezhetnek az ellen, hogy a nevük életük végéig egy speciális listán szerepeljen.

0 Tovább

Egymilliárd dolláros kormányfői csodapalota

Az orosz miniszterelnöknek épített kastélyban van kaszinó, amfiteátrum, több uszoda és toronyóra is. Aranyláncról nem szólnak a hírek.

0 Tovább

Porna, azaz erotika nőknek

A holland Dusk Európa első, kifejezetten nőknek létrehozott erotikus csatornája. A tulajdonos szerint a nőknek bizonyíték kell, nem ígéret.

A Dusk (Alkonyat) három éve indult Hollandiában, kifejezetten azzal a céllal, hogy elérje az erotikus tartalmak iránt érdeklődő, ám az elsősorban férfiakat kiszolgáló már működő csatornákkal elégedetlen nőket.

0 Tovább

Wagwan, Rastaegér, wagwan?

Vajon lehet-e rasszista egy mesefigura attól, hogy felerősíti egy bizonyos társadalmi csoport megkülönböztető jegyeit? Vagy éppen toleranciára tanít? Talán egy most kirobbant botrány megválaszolja a kérdést.

0 Tovább

Egy korszak vége

A napokban várhatóan csődöt jelent a második legnagyobb amerikai könyvesbolt-hálózat. A Borders minden bizonnyal bezárja boltjai egyharmadát és több ezer alkalmazottat elbocsát.

0 Tovább

Hiszünk az igaz szerelemben

Már megint a nyakunkon a Valentin-nap, így nem meglepő, hogy egyre-másra jelennek meg a különböző felmérések.

Ezúttal a Ralph Lauren divatmárka és a Glamour magazin vállalkozott arra, hogy 1000 felnőtt (konkrétan 18 év feletti) nő és férfi megkérdezésével felmérje: mit gondolnak az amerikaiak a szerelemről.

0 Tovább

Ők a legszexisebb stewardessek

A "szexi stewardess" egyike a legerősebb sztereotípiáknak és talán nem csak a repülés terén. Vajon melyik légitársaság utaskísérői felelnek meg leginkább ennek a képnek?

0 Tovább

Parlamenti mutánsok és a vörös rágcsáló

Sokszor ekézzük a magyar politikusokat parlamenti viselkedésük miatt, miközben Európa más részein néha durvább dolgok is megesnek. Vegyük például Nagy-Britanniát, ahol a viccesnek tartott, ám gyakran csak egyszerűen bunkó beszólásoknak komoly történelme van.

0 Tovább

Mi szítja a forradalmakat?

Az arab világon végigsöprő forradalmi láz okait sokfelé keresgélik, de a három fő tényező alighanem Kína, az internet és a huszonévesek elképesztő tömege.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek