Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Itt laknak a szupergazdagok

Ez itt Gazdagisztán, a csúcsmilliárdosok hona, olyan hely, melyről egy átlagember legjobb esetben is csak álmodozhat. Legyen az 120 szobás kastély, vagy saját szigeten található kéjlak, egy dolog közös bennük: a számunkra elképzelhetetlen luxus.

0 Tovább

Legyen kisebb az áramszámlája!

Tudja Ön, mennyi áramot fogyaszt évente a hűtőgépe? Vagy a tévéje? Vagy a mikrosütője? Ugye nem? Egy kezdeményezés nyomán az eladók a jövőben feltüntethetik az árcédulán az éves áramfogyasztás mértékét is.

0 Tovább

Itt a legújabb élelmiszerbotrány

Vezető élelmiszergyártók cserélik le termékeik csomagolását, mert az egy svájci kutatás szerint káros lehet az egészségre. A gond az újságpapírból újrahasznosított dobozokkal van.

4 Tovább

Őrületes botrány az elitegyetemen

Heveny italozás, némi szex, botrányok - aki járt egyetemre jóformán bárhol a világon, annak a forgatókönyv aligha ismeretlen, bár véletlenül sem szeretnénk azt a látszatot kelteni, hogy mindennapos esetről van szó. De hogy a legjobb helyeken is előfordul, arra bizonyíték az amerikai Yale egyetemen kirobbant botrány.

0 Tovább

Fogyókúrás csodaszer vagy...

Ön is fogyókúrázik? Akkor képzelje el, hogy mostantól lelkifurdalás nélkül ehet édességet, péksüteményt, mindent, ami eddig tiltott volt! Ilyen nincs? Pedig akár lehet is, ha az Európai Unió is rábólint annak a chili-kivonatnak az engedélyezésére, melyet már Amerikában és Japánban is árulnak. De azért mi szkeptikusak vagyunk.

1 Tovább

Fény derült a maffia sötét titkára

A 70-es években film is készült a "francia kapcsolatról", melynek egyik volt főnöke most megjelent könyvében több mint 30 év után lerántja a leplet az egyik legnagyobb port felvert bűnügyről.

0 Tovább

Itt az információs világháború

Évek óta kongatják a vészharangot a szakemberek az egyre laposabb, nézhetetlenebb nyugati hírtelevíziók fölött. Most komoly támogatóra leltek, hiszen nem más, mint az amerikai külügyiminiszter kritizálta a csatornákat, az Al Jazeera-t hozva fel pozitív ellenpéldaként.

2 Tovább

Hogyan keressünk havi 300 ezret munka nélkül?

A válasz az ismét a kelet-európai inváziótól rettegő egyes brit lapok szerint egyszerű: náluk kell munkakeresési segélyért és egyéb állami segítségért folyamodni. A titok ismét egy uniós szabály, amely május 1.-től lép életbe, amikor lejár a csatlakozáskor megszabott hétéves moratórium.

0 Tovább

Piperkőc Vinnie esete a bíróval

Viccbe fulladt az egyik leghírhedtebb amerikai maffiafőnök tárgyalása New Yorkban, amikor Vincent Basciano a bírótól kért nyakkendőt, hogy egyáltalán elkezdődhessen az ülés.

0 Tovább

Miért nem lett lovag Steve Jobs?

Az Apple alapítóját 2009-ben kis híján kitüntette a brit uralkodó. A megtiszteltetést az akkori miniszterelnök hiúsította meg, egészen kisszerű okokból. Magyaros történet Nagy-Britanniából.
0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek