Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legdrágább kutyája

Nagy Folt egy tibeti masztiff. A vörös színű kan kutya áprilisban lesz egy éves, de nem ezért lett világhírű. Hanem azért, mert mióta egyáltalán feljegyzések születnek erről, még soha egyetlen kutyáért sem fizettek ennyit. A kérdés már csak az, megérte-e?

0 Tovább

A legdrágább katasztrófák

Miközben mindenki azt találgatja, vajon mennyibe kerül majd a japán (és a világ-) gazdaságnak a cunamival súlyosbított földrengés (a jóslatok 100 milliárd dollár fölötti összegről szólnak), könnyű megfeledkezni arról, hogy hasonló mértékű pusztítások már korábban is voltak, még ha nem is túl sok. Miközben fejet hajtunk az áldozatok előtt, vessünk egy futó pillantást a legekre.

0 Tovább

Ő a japán katasztrófa szuperhőse

Hallottak már Jukio Edanóról? Nem? Pedig ma ő az egyik legnagyobb sztár nem csak Japánban, de az egész világon.

0 Tovább

Válni tudni kell

Nem nagy öröm, de lassan a nyugati világ egyik legelterjedtebb szabadidős sportja a válás lesz. Az utóbbi évtizedekben ijesztő módon elszaporodtak azok a családok, ahol a szülők nem élnek együtt. Nem is ragoznánk tovább, mindenki ismeri a jelenséget.

Bár az utóbbi években mintha legalábbis megállt volna a romlás (illetve egyes országokban, például Nagy-Britanniában, mintha némi javulás is megfigyelhető lett volna), ettől még a helyzet elkeserítő.

Mindezt azért tartottuk fontosnak leszögezni, hogy előre jelezzük: a következő cikkel nem bátorítani szeretnénk, csupán egy létező társadalmi jelenség egy bizonyos vetületét szeretnénk megvilágítani.

0 Tovább

Maffiatitkok: amikor a fagyi visszanyal

Halálos fenyegetés miatt elmaradt egy bűnbánó maffiózó könyvének a bemutatója. Éppenséggel értjük a maffia indulatát: Frank Calabrese Jr. ugyanis mindent kitálalt a hatóságoknak a chicagói alvilág működéséről, amivel apját életfogytiglan rács mögé juttatta.

0 Tovább

Kik az igazán gazdagok?

Alapigazság, hogy a pénzből sosem elég, akinek sok van, annak még több kell és akinek még több van, annak még annál is több. Vajon mi az a pont, ahol már tényleg gazdagnak lehet nevezni valakit? - erre próbált meg választ találni egy felmérés.

2 Tovább

Szex, korrupció, politika

Igaz történet a velejéig korrupt politikusról, aki fennhangon ellenzi a melegek házasságát, miközben maga egy férfival él együtt. A teljesség kedvéért pedig egy kis maffiaszál is befigyel.

0 Tovább

Hogyan spóroljunk a benzinnel?

Több egyszerű, csak némi figyelmet kívánó módszer létezik. Spanyolországban van, amit már törvénybe is iktattak. Figyelem, az alábbiakban pénztárcakímélő jó tanácsok következnek!

8 Tovább

A sztárok luxusa

Földi halandók számára felfoghatatlan luxuslakokat mutogatunk be mai posztunkban. Lesz köztük 123 szobás palota, magánsziget (Johnny Depp és Mel Gibson is ilyenen piheni ki a fáradalmakat), sziklára épült vár és egyéb nyalánkságok. Öveket becsatolni, nyugtatót bekészíteni - indulunk!

0 Tovább

A Queen titkai és Freddie Mercury halála

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek