Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szupermodellből sikerszerző

Igazán elismerésre méltó karriert tudhat magáénak Tyra Banks, aki szupermodellből először műsorvezetővé (házigazdaként az America's Next Top Model fűződik a nevéhez), majd sikeres regényíróvá avanzsált.

0 Tovább

Mindent visznek a vicces nők!

Új kedvencet talált magának az amerikai sitcom-ipar: a szabadszájú, a szexről nyíltan beszélő, túl sokat piálón, vicces, független nőt.

2 Tovább

Egy félreismert sztár

Ha kimondjuk Ashton Kutcher nevét, a legtöbb embernek a legjobb esetben is nem túl színvonalas amerikai filmek jutnak az eszébe, és persze a felesége, Demi Moore. Pedig az amerikai fiatalembernek van egy másik, kevéssé közismert élete is.

1 Tovább

A hosszú házasság titka: a napi utálat

Tizennégy év házasság Hollywoodban ritkaságnak számít, így talán érdemes megfontolni Sarah Jessica Parker tanácsát, aki ennyi ideje él együtt Matthew Broderickkel.

1 Tovább

Igazi hollywoodi csodák

A sztárvilág (és így Hollywood főleg és elsősorban) nem kimondottan a hosszan tartó párkapcsolatokról és házasságokról ismert. Kissé karikírozva: aki már több mint egy éve házas (ugyanazzal a partnerral), az veterán monogámnak számít. Éppen ezért üdítő látni a kivételeket, azaz azokat a párokat, akik hosszú évek (évtizedek) óta együtt vannak a sztárvilág minden őrülete ellenére.

2 Tovább

Elfeledett hollywoodi szupersztárok

A maguk idejében úgy tűnt, akár korszakos sztárok is lehetnek. Aztán amilyen magasra jutottak, olyan gyorsan jött a szakadék is: egyik nap még megállás nélkül csörgött a telefonjuk és jobbnál jobb ajánlatokkal ostromolták őket, magazinok millióit adták el velük a címlapon, majd némi túlzással egyik napról a másikra minden összeomlott körülöttük.

3 Tovább

Steve Martin a bakácsi úton?

A népszerű amerikai komikust "lopáson" érték és letartóztatták - hangzott el egy showműsorban, ráadásul ezt maga az érintett mesélte el. Előkerült egy biztonsági kamera felvétele is…

0 Tovább
12
»

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek