Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Piperkőc Vinnie esete a bíróval

Viccbe fulladt az egyik leghírhedtebb amerikai maffiafőnök tárgyalása New Yorkban, amikor Vincent Basciano a bírótól kért nyakkendőt, hogy egyáltalán elkezdődhessen az ülés.

0 Tovább

A milliárdos csaló agyában

Interjút adott a New York Magazinnak a 150 évnyi börtönbüntetését töltő csaló bankár, Bernie Madoff, aki hangsúlyozta: vannak erkölcsei, van lelkifurdalása és nem az a szociopata, akinek beállítják.

0 Tovább

Hógolyóval támadtak a postásra

Itthon kitört a tavasz, közben New Yorkban letartóztattak egy 16 éves fiút engedély nélküli fegyvertartásért. A srác bűne, hogy hógolyóval megdobott egy postást…

A 16 éves Walter Ward alighanem jó poénnak találta, hogy hógolyóval dobálja meg a postást. A helyzet azonban eldurvult, az ügyészek szerint a fiú ököllel is nekiment a 33 éves áldozatnak, akinek a sérülései orvosi ellátást igényeltek.

0 Tovább

Barátokból ellenségek: a WikiLeaks titka

A kiszivárogtató oldal alapírója és a brit The Guardian már azelőtt összerúgták a port, hogy megindultak volna a tavalyi kiszivárogtatások. Szaftos részletek és sok feszültség kattintás után.

0 Tovább

Egy botrányos esküvő története

A nő tévés személyiség, a férfi a Time Warner nagyhatalmú marketingigazgatója. Álompár is lehettek volna, esküvőjük mégis botrányba fulladt.

Az a pár, melynek frigyén megjelenik a The New York Times magazinjának esküvői rovata, hivatalosan is tagja lesz Manhattan társadalmi elitjének. Amikor Carol Anne Riddell és John Partilla kimondta a boldogító igent, a nagynevű lap fotósa bőszen kattintgatott - mégis botrány lett a dologból. Nem is akármekkora!

4 Tovább
123
»

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek