Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hol kezdődik a gazdagság?

A kérdés szinte megválaszolhatatlan, annyi mindentől függ. New York vezetése most mégis meghatározta: úgy gondolták, évi 2 millió dollár jövedelem fölött jöhet az extraadó.

0 Tovább

Egy zseniális fricska

Lassan az egész világot (de az Egyesült Államokat biztosan) meghódítja az Occupy-mozgalom, mely a Wall Street "elfoglalásával" kezdődött. Most először találkoztunk olyan hirdetéssel, amely megfricskázza a foglalókat.

0 Tovább

Hátborzongató metrózás

Idiótából sosincs elég: ezúttal egy férfi gondolta úgy, hogy inkább a metró külsejébe kapaszkodna New Yorkban. Az emberi hülyeség határtalan.


0 Tovább

Egy legenda vége

Bezár New York egyik kultikus helye: Ray pizzériája több, mint egy egyszerű étterem, igazi legenda, ahová olyan vendégek tértek be rendszeresen, mint Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio vagy Mark Wahlberg.

0 Tovább

Nyolc óra 3 percben - szuperlassú csoda

Találtunk egy csodálatos videót, amit 8 óra alatt, minden különösebb előkészület nélkül forgattak New York Brooklyn városrészében. Lapozás után jön a sztori és a 3 perces, fantasztikus képekkel teli rövidfilm. Ezt most tényleg nem érdemes kihagyni!

1 Tovább

Ezt a luxuslakást adta el Justin Timberlake

Végül sikerrel járt Justin Timberlake, aki - ugyan némi veszteséggel, de - eladta New York-i luxusingatlanát. Aggódni nem kell érte, van másik...

0 Tovább

Lessen be a 9 milliárdos luxusházba!

Vegyük egy világváros (esetünkben New York) egyik legelegánsabb negyedét, egy legendás építészt, valamint egy 1500 négyzetméteres lakóterületű, olasz reneszánsz stílusú házat, tegyünk rá egy 49 millió dolláros árcédulát - és máris megkapjuk az amerikai metropolisz egyik leginkább áhított ingatlanát.

0 Tovább

Lessen be Jennifer Aniston lakásába!

Az amerikai színésznő New Yorkba költözik, ahol exkluzív környéken vásárol két lakást, majd összenyitja őket. A kilátás pazar, a belsőn azért van még munka…

0 Tovább

Meztelenül a városban

A művészi önkifejezés sajátos eszközét választotta egy fotográfus, amikor hétköznapi élethelyzetekben fotózta magát meztelenül New Yorkban. Az ötlet egy divatbemutatón fogalmazódott meg benne.

0 Tovább

Lessen be New York legdrágább házába!

Manhattan legdivatosabb részén található az a minden földi jóval felszerelt ingatlan, melyet 90 millió dollárért dobott piacra tulajdonosa. Ha el is kel ennyiért, ez lesz minden idők legdrágább New York-i háza.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek