Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan fogjunk milliárdos férjet?

Fogadjuk visszafogottan a drága ajándékokat, ne hízelegjünk túlságosan átlátszóan, és nagyon figyeljünk oda, mit és hogyan rendelünk a pincértől. Az első randi sorsdöntő lehet.

Ne kerteljünk: mindig is voltak és mindig is lesznek olyan hölgyek (és férfiak is, ha már itt tartunk), akik esetében a párválasztásnál elsődleges szempont, hogy a kiszemelt partinak legyen pénze. Lehetőleg jó sok. Az sem baj, ha egyenesen milliárdos.

3 Tovább

Egy tragédia képei

Milliók éheznek Afrika keleti partjainál az Etiópia, Kenya és Szomália határvidékét pusztító szárazság következtében. Ez a hír, az alábbi képgalériában pedig az, amit mindez 4,5 millió embernek jelent.

7 Tovább

Egy egészen elképesztő mentőakció

A főszerelők: egy jávorantilop jávorszarvas és egy mormota. A helyszín: az idahói állatkert. Az akció: szegény mormota kimentése a jávorszarvas ivóvödréből. Az eredmény: egy kép, ami garantáltan jókedvre derít.

2 Tovább

Hol a legolcsóbb a benzin?

Nem hergelni szeretnénk az olvasóinkat, de az egyre növekvő üzemanyagárak mellett úgy éreztük, eljött az ideje annak, hogy bemutassunk néhány olyan országot, ahol a lakosoknak nem kell állandóan az autó fogyasztásán aggódniuk.

Jöjjön tehát az a tíz ország, ahol a világon legolcsóbb az üzemanyag. A könnyebb összehasonlíthatóság kedvéért mindenhol a 95-ös ólommentes benzin literenkénti ára játszik.

9 Tovább

Igazi hollywoodi csodák

A sztárvilág (és így Hollywood főleg és elsősorban) nem kimondottan a hosszan tartó párkapcsolatokról és házasságokról ismert. Kissé karikírozva: aki már több mint egy éve házas (ugyanazzal a partnerral), az veterán monogámnak számít. Éppen ezért üdítő látni a kivételeket, azaz azokat a párokat, akik hosszú évek (évtizedek) óta együtt vannak a sztárvilág minden őrülete ellenére.

2 Tovább

Engedelmes Feleségek Klubja

Vajon megoldható-e a prostitúció és a válás társadalmi problémája azzal, ha a feleségeket alázatosságra és férjeik igényének kielégítésére neveljük?

8 Tovább

Elképesztő helyen fészkelő madarak

Az odáig rendben van, hogy a családi házak padlásán mindenféle lények (szárnyasok és négylábúak) rendezkednek be, ez alighanem része az üzletnek. (Bár a magunk részéről a vezetékeket szétrágó nyestekre nem tudunk szimpátiával tekinteni, személyes érintettség okán.)

Még az is rendben van, hogy ha már ott vannak, akkor piszkolnak és zajt csapnak, ez aligha elkerülhető.
0 Tovább

Övék a legnagyobb

A Walmart áruházlánc Amerika legnagyobb vállalata. Tavaly annyi pénzt hagytak nála a vásárlók, mint amennyit az Egyesült Államok a fiatalok és az idősek egészségügyi ellátására költött. Ha ország lenne, övé lenne a világ 25. legnagyobb gazdasága.

0 Tovább

Egy "vérfagyasztóan kitervelt" gyilkosság

Még mindig csak 16 éves, de a napokban életfogytiglant kapott Nagy-Britannia legfiatalabb bérgyilkosa. A bíró külön kiemelte a gyilkos hidegvérűségét.

0 Tovább

Rejtélyes gyilkosságok a csúcson

Világhírű zenész, politikus, színész egyaránt szerepel rövid listánkon, melyen (gondolva az összeesküvés-elméletek híveire is) összegyűjtöttünk egy pár olyan esetet, amelyet a mai napig nem sikerült megoldania a rendőrségnek - vagy megnyugtatóan elhitetni, hogy megoldotta…

Mindenekelőtt leszögeznénk, hogy az esetek egymásutánisága semmiképp nem jelent fontossági sorrendet - ez csak azért fontos, mert szeretnénk megelőzni az "ő miért ott és miért nem amott szerepel" kezdetű kommenteket. (Azt ellenben már most jeleznénk, hogy szívesen veszünk további ötleteket! Meg lennénk lepve, ha nem lenne mindenkinek egy kedvenc megoldatlan celebgyilkossága…)

4 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek