Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Minden idők legnagyobb bukásai

Emberek, akiknek mindenük megvolt, akik szakmájukban sikert sikerre halmoztak, mégis, a mennyországból a pokolba vezetett az útjuk. Sorstragédiák OJ Simpsontól Jerry Lee Lewisig.

4 Tovább

A parkoló elefánt és a túl hangos zene esete

Ki gondolta volna, hogy az Egyesült Államokban az elefánt után is kell parkolási díjat fizetni? Vagy hogy van ország, ahol autó híján a kerékpártól tiltják el a nőket? Elképesztő szabályok és büntetések (nem csak) autósoknak a világ minden tájáról. Második rész.

1 Tovább

Gyorshajtás 300 millióért és egyéb furcsaságok

Ki gondolta volna, hogy minden idők legdrágább közlekedési bírságát Hollandiában szabták ki? Vagy hogy a svájciak és a finnek kegyetlenül büntetnek? Elképesztő szabályok és büntetések (nem csak) autósoknak a világ minden tájáról. Első rész. (Update: Időközben kikerült a második rész is, itt elolvasható!)

6 Tovább

Milliárdos titánok harca

Az egyik a világ leggazdagabb embere, de nem elégszik meg ezzel, összetörné a másikat. A másik szemet vetett a leggazdagabb monopóliumára. A harc epikus, kimenetele sok kérdésre választ adhat.

0 Tovább

Hova tűnt a gazdag elit?

A középosztály tündöklése és a munkásosztály bukása - így lehetne röviden összefoglalni azt az eddig soha nem látott mértékű felmérést, mellyel Nagy-Britanniában mérték fel a társadalom tagozódását.

0 Tovább

Bárki lehet szupersztár

"Hollywood' - legyintünk, amikor olyan történetet hallunk, melyben egy éppen nyaralásból hazatérő fiatal lányhoz, vagy éppen egy meglett férfiemberhez odalép valaki és felajánlja neki, hogy legyen modell. Az illető rábólint, és nem sokkal később már divatmagazinok lapjairól néz le az olvasókra, vagy éppen a kifutón parádézik. Hollywood? Nem egészen. Íme, néhány igaz történet!

0 Tovább

Kik az igazán gazdagok?

Alapigazság, hogy a pénzből sosem elég, akinek sok van, annak még több kell és akinek még több van, annak még annál is több. Vajon mi az a pont, ahol már tényleg gazdagnak lehet nevezni valakit? - erre próbált meg választ találni egy felmérés.

2 Tovább

Hogyan spóroljunk a benzinnel?

Több egyszerű, csak némi figyelmet kívánó módszer létezik. Spanyolországban van, amit már törvénybe is iktattak. Figyelem, az alábbiakban pénztárcakímélő jó tanácsok következnek!

8 Tovább

A házasság és a szex: minél később, annál jobb?

Boldogabb és stabilabb párkapcsolatban élnek azok a házastársak, akik csak esküvőjük után kezdtek nemi életet élni - állítják pszichológusok. Ja, és állítólag az ágyban is jobb nekik.

Aligha meglepő, hogy a házasság előtti önmegtartóztatás egyik fellegvárának számító Egyesült Államokban látott napvilágot minap egy tanulmány, mely szerint az átlagosnál boldogabb házasságban élnek azok, akik közös szexuális életükkel megvárták az esküvőt.

1 Tovább

Milliárdossal labdáznak a politikusok

Az orosz egykori oligarcha, Mihail Hodorkovszkij sorsa akár a 2012-ben esedékes orosz elnökválasztás kimenetelét is befolyásolhatja.

Bár nem lehet azt állítani, hogy az orosz közvélemény lélegzetvisszafojtva várta volna a Hodorkovszkij-saga újabb fejleményét (nagyjából mindenki meg volt róla győződve, hogy az egykori nagyhatalmú oligarchát, Vlagyimir Putyin ex-elnök, jelenlegi kormányfő személyes ellenségét úgyis bűnösnek mondja ki a bíróság), elemzők szerint mégis nagy lehet a tétje a büntetés mértékének. Lapozás után jönnek a részletek.

0 Tovább
1234
»

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek