Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hógolyóval támadtak a postásra

Itthon kitört a tavasz, közben New Yorkban letartóztattak egy 16 éves fiút engedély nélküli fegyvertartásért. A srác bűne, hogy hógolyóval megdobott egy postást…

A 16 éves Walter Ward alighanem jó poénnak találta, hogy hógolyóval dobálja meg a postást. A helyzet azonban eldurvult, az ügyészek szerint a fiú ököllel is nekiment a 33 éves áldozatnak, akinek a sérülései orvosi ellátást igényeltek.

0 Tovább

A házasság és a szex: minél később, annál jobb?

Boldogabb és stabilabb párkapcsolatban élnek azok a házastársak, akik csak esküvőjük után kezdtek nemi életet élni - állítják pszichológusok. Ja, és állítólag az ágyban is jobb nekik.

Aligha meglepő, hogy a házasság előtti önmegtartóztatás egyik fellegvárának számító Egyesült Államokban látott napvilágot minap egy tanulmány, mely szerint az átlagosnál boldogabb házasságban élnek azok, akik közös szexuális életükkel megvárták az esküvőt.

1 Tovább

Milliárdossal labdáznak a politikusok

Az orosz egykori oligarcha, Mihail Hodorkovszkij sorsa akár a 2012-ben esedékes orosz elnökválasztás kimenetelét is befolyásolhatja.

Bár nem lehet azt állítani, hogy az orosz közvélemény lélegzetvisszafojtva várta volna a Hodorkovszkij-saga újabb fejleményét (nagyjából mindenki meg volt róla győződve, hogy az egykori nagyhatalmú oligarchát, Vlagyimir Putyin ex-elnök, jelenlegi kormányfő személyes ellenségét úgyis bűnösnek mondja ki a bíróság), elemzők szerint mégis nagy lehet a tétje a büntetés mértékének. Lapozás után jönnek a részletek.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek