Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nézegessen elképesztő hoteleket!

Lássuk be, a szállodák nyomasztó többsége fantáziátlan, kifejezetten a funkcióért létező épület, ahol a különbséget leginkább a szolgáltatások minősége jelenti. Néha azonban egészen kreatív és elképesztő dolgokba botlunk, melyek messze kirínak az átlagból. Ma öt ilyet mutatunk be. Íme!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Politikusok nyírnák ki Jeremy Clarksont

A Top Gear Magyarországon is népszerű műsorvezetője már a brit parlamentben is téma, képviselők követelik kirúgását a közszolgálati BBC-ből az utóbbi hetekben elhangzott kijelentései miatt.

4 Tovább

Elképesztő képek Marilyn Monroe-ról

Kiemelkedően jó minőségű, eddig nem látott képek kerültek elő a legendás színésznőről.

2 Tovább

Halálos injekciót adtak be a kórházban

Egészen elképesztő eset történt egy 79 éves férfival, aki gyomorfájdalommal és légzési nehézségekkel ment be a kórházba, ahol tévedésből halálos injekciót adtak be neki. A férfi családja perel.

3 Tovább

Az ismeretlen George Clooney

Ő az egyik legnagyobb sztár, nők millióinak bálványa, ám saját bevallása szerint ő is csak egy átlagos pasi. George Clooney beszél a gyerekkoráról, szexről, hírnévről és arról, miben tévednek a legnagyobbat az őt megítélők.

1 Tovább

Durvuló vita az abortuszról

Mississippi konzervatív kormányzója elszánt ellensége a terhesség-megszakításnak. Így aztán nem kissé kínos, hogy kampányát két olyan gyógyszergyár is támogatta, amelyek abortusztablettákat gyártanak. A történetben ráadásul van még egy plusz csavar is.

0 Tovább

Hollywood teljesen megőrült

Fogalmazhatnánk úgy is, hogy az őrület köszönt be akkor, amikor két (!) hollywoodi színészszakszervezet is támogatja azt a kezdeményezést, hogy ne lehessen közzétenni a színészek korát, "mert az elősegíti a diszkriminációt". (A képen látható Julia Robertsnek egyelőre még jut szerep, aminek mi örülünk.)

0 Tovább

A meztelen modell titokzatos halála

Anneka Vasta holttestét még januárban mosta partra a víz egy dél-kaliforniai tengerparton. A halálesetet még mindig nem sikerült megfejteni.

0 Tovább

Életét adta a kisbabájáért

Stacie Crimm meghozta a legnagyobb áldozatot, amit anya meghozta gyermekéért: az életét adta érte. A 41 éves nő inkább a rákot és a halált választotta, csak megszülhesse kisbabáját.

26 Tovább

Szupermodellből sikerszerző

Igazán elismerésre méltó karriert tudhat magáénak Tyra Banks, aki szupermodellből először műsorvezetővé (házigazdaként az America's Next Top Model fűződik a nevéhez), majd sikeres regényíróvá avanzsált.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek