Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Igazi hollywoodi csodák

A sztárvilág (és így Hollywood főleg és elsősorban) nem kimondottan a hosszan tartó párkapcsolatokról és házasságokról ismert. Kissé karikírozva: aki már több mint egy éve házas (ugyanazzal a partnerral), az veterán monogámnak számít. Éppen ezért üdítő látni a kivételeket, azaz azokat a párokat, akik hosszú évek (évtizedek) óta együtt vannak a sztárvilág minden őrülete ellenére.

2 Tovább

Elfeledett hollywoodi szupersztárok

A maguk idejében úgy tűnt, akár korszakos sztárok is lehetnek. Aztán amilyen magasra jutottak, olyan gyorsan jött a szakadék is: egyik nap még megállás nélkül csörgött a telefonjuk és jobbnál jobb ajánlatokkal ostromolták őket, magazinok millióit adták el velük a címlapon, majd némi túlzással egyik napról a másikra minden összeomlott körülöttük.

3 Tovább

Lessen be a legendás luxushotelbe!

Alighanem a világ egyik legszebb szállodája a 76 év után nemrég újra megnyitott londoni St Pancras Renaissance Hotel. Az épületet eredeti pompájában állították vissza, aligha túlzás azt állítani: pompás munkát végeztek. Íme, a luxushotelek újabb gyöngyszeme!

0 Tovább

Tíz mítosz az alkoholról

Ha húsvét, akkor alkohol. Nem feltétlenül örülünk neki, de évszázados hagyományokkal nehéz szembeszállni. Így aztán inkább lerombolunk tíz, az alkoholhoz kapcsolódó tévhitet.

0 Tovább

Gyorshajtás 300 millióért és egyéb furcsaságok

Ki gondolta volna, hogy minden idők legdrágább közlekedési bírságát Hollandiában szabták ki? Vagy hogy a svájciak és a finnek kegyetlenül büntetnek? Elképesztő szabályok és büntetések (nem csak) autósoknak a világ minden tájáról. Első rész. (Update: Időközben kikerült a második rész is, itt elolvasható!)

6 Tovább

Milliárdosok extravagáns partijai

A Kívül tágasabb (lehet, hogy azért, mert köze sincs a gyakorló milliárdosokhoz, és ez frusztrációt okoz, vagy csak mert egyszerűen szeretünk leskelődni) mostanában többször is foglalkozott a dúsgazdagok világával.

Mivel úgy vettük észre, hogy ez a Mélyentiszteltet is igencsak érdekli, ezért folytatjuk jó szokásunkat és ezúttal is górcső alá vesszük a milliárdosok életét, ezúttal azonban olyanokat próbáltunk meg kiválogatni (a Vanity Fair összeállítását alapul véve), akik szívesen szórják a pénzt nagyszabású bulikra.

0 Tovább

A túl szexi szupermodell esete

Lehet-e túl szexi, túl kihívó egy áruházlánc hétköznapi viseleteit bemutató szupermodell? A világnak ezen a felén mi már aligha lepődünk meg bármin is, ám más tájékokon azért érdemesebb óvatosnak lenni. Így járt Gisele Bündchen is.

2 Tovább

Steve Martin a bakácsi úton?

A népszerű amerikai komikust "lopáson" érték és letartóztatták - hangzott el egy showműsorban, ráadásul ezt maga az érintett mesélte el. Előkerült egy biztonsági kamera felvétele is…

0 Tovább

A sör mégsem folyékony kenyér

Ha minden a Kreml terveinek megfelelően megy (és ritkán szokott másképp történni), akkor hamarosan Oroszországban is hivatalossá válik: az eddig élelmiszerként besorolt sör valójában alkohol.

0 Tovább

Porna, azaz erotika nőknek

A holland Dusk Európa első, kifejezetten nőknek létrehozott erotikus csatornája. A tulajdonos szerint a nőknek bizonyíték kell, nem ígéret.

A Dusk (Alkonyat) három éve indult Hollandiában, kifejezetten azzal a céllal, hogy elérje az erotikus tartalmak iránt érdeklődő, ám az elsősorban férfiakat kiszolgáló már működő csatornákkal elégedetlen nőket.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek