Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mindent visznek a vicces nők!

Új kedvencet talált magának az amerikai sitcom-ipar: a szabadszájú, a szexről nyíltan beszélő, túl sokat piálón, vicces, független nőt.

2 Tovább

Mire gondolnak a férfiak?

A szexre. Legalábbis ez a legelterjedtebb válasz a nők körében. Pedig - akár hiszik, akár nem - a férfiak másra is gondolnak. Mást ne mondjunk, például hamarabb kezdenek családot tervezgetni, mint a nők...


0 Tovább

Egy félreismert sztár

Ha kimondjuk Ashton Kutcher nevét, a legtöbb embernek a legjobb esetben is nem túl színvonalas amerikai filmek jutnak az eszébe, és persze a felesége, Demi Moore. Pedig az amerikai fiatalembernek van egy másik, kevéssé közismert élete is.

1 Tovább

A hosszú házasság titka: a napi utálat

Tizennégy év házasság Hollywoodban ritkaságnak számít, így talán érdemes megfontolni Sarah Jessica Parker tanácsát, aki ennyi ideje él együtt Matthew Broderickkel.

1 Tovább

Egy elképesztő összeesküvés-elmélet

A történetben van minden, mi szem-szájnak ingere: dúsgazdag oligarcha, állítólagos hasonmások a pártgyűlésen - és a legnagyobb csavar a végén... de ezt csak a posztunk legvégén áruljuk el.

0 Tovább

Meglepő tények szupersztárokról

Ki ne ismerné George Clooney, Matt Damon vagy éppen Sylvester Stallone nevét. De azt vajon tudják-e, ki az, aki elhunytakat fodrászolt, porszívóügynök volt, vagy éppen oroszlánok ketrecét takarította? Na ugye...

0 Tovább

Szexbotrány a repülőgépen

Vizsgálat indult egy hongkongi légitársaságnál, miután az internetre olyan képek kerültek ki, melyek tanúsága szerint a pilótafülkében az egyik légikísérő kegyeiben részesítette az egyik pilótát.

3 Tovább

"Hatalmas tehetség, kivételes hang és tragikus halál"

A zenészvilág Amy Winehouse-t gyászolja. Az énekesnő 27 évesen, saját, londoni otthonában hunyt el, feltételezhetően kábítószer-túladagolás következtében.


0 Tovább

Állati: luxus minden szinten

Minden erőnkkel próbáljuk elkerülni a demagógiát, így inkább csak a tényként közöljük: Los Angeles egyik legmenőbb helyén van egy olyan, házi kedvenceknek kialakított hotel, hogy az ember szája tátva marad. Mondjuk is és mutatjuk is...

2 Tovább

Horrorbaleset az autópályán

A gázolás az amerikai Houstonban történt, de szokásunktól eltérően a sztorit magát is csak a kattintás után áruljuk el. Egyúttal nagyon határozottan felhívjuk mindenki figyelmét, hogy az erős idegzetűek nyúljanak az egér után!

7 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek