Piacra dobta korábbi házát Charlie Sheen. Az utóbbi hónapokban főleg botrányai miatt a lapokba kerülő színész 14 év után válik meg otthonától, de sebaj, mert van másik… Megmutatjuk mind a kettőt!

Eladó Charlie Sheen Los Angeles-i háza, az 5 hálószobás, 7 fürdőszobás otthont 7,2 millió dollárért árulja a színész. Halkan jegyezzük meg, hogy anyagilag sem jár nagyon rosszul, hiszen anno 2,5 millió dollárért vette az ingatlant, márpedig azt még a mi közepesen alulfejlett matematikai tudásunkkal is könnyen ki tudtuk számolni, hogy közel háromszoros összegért válik meg tőle. Az 1992-ben épített ház csekély 740 négyzetméter (hiába, no, kell a hely a hölgyeknek…), és a már említett helyiségeken kívül van benne három kandalló és három autó befogadására képes garázs is.

 

Reméljük, Charlie Sheen sokat forgolódott a könyvtárban és a dolgozószobában is. A nagyobb helyiségek többsége közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik, és természetesen a kertben is lehet sütni-főzni, akár az úszómedence mellett.

 

A nagy kérdés persze az, hogy miért árulja a színész a házat, hiszen egyfelől ez aligha a legalkalmasabb időpont az amerikai ingatlanpiacon (bár feltételezzük, hogy aki ekkora összeget rá tud szánni egy otthonra, azt kevésbé érinti a válság, de legalábbis nem várja reszkető gyomorral, mikor jelenti be a kormány a hiteleseknek szánt mentőcsomagot…), másfelől szüksége sem nagyon van a pénzre, hiszen a Forbes magazin szerint csak az elmúlt egy évben mintegy 40 millió dollárt keresett.

 

Más kérdés, hogy márciusban nagyságrendileg ekkora összegért (egészen pontosan 7,5 millió dollárért) vásárolt magának egy új házat Beverly Hillsben, szóval lehet, hogy csak a pénzénél szeretne maradni.

 

Egy másik lehetséges magyarázat, hogy szeretne minél közelebb lakni a gyerekeihez (két ex-feleségtől van neki összesen öt), és ez a márciusi vásárlás már ennek a folyamatnak a része. Ráadásul a mediterrán stílusú otthont meglehetősen sajátos körülmények között vette, amennyiben az azt neki eladó hollywoodi producer alig fél évvel korábban csak 6 millió dollárért vette. Ha nem tévedünk nagyot, ezt nevezik jó befektetésnek (mármint a producer részéről, ugye…).

 

Mindenesetre a hat hálószobás, nyolc fürdőszobás ház 840 négyzetméter és a legkényesebb igényeket is kielégíti.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on, ahol az itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Aki Twitter-en követne minket, azt is megteheti.  Jó szórakozást!