Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Itt nyaralnak a milliomosok

Ha azt írjuk, Salcombe, aligha kap bárki is a fejéhez, hiszen a település még Nagy-Britanniában sem tartozik a legismertebbek közé. A kedvező időjáráson túl talán ezért is kedvelik annyira a szigetország gazdagjai.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Akik szembeszálltak a hatalommal

Miközben Kínában elképesztő ütemben épülnek a városok, folyik az infrastruktúra fejlesztése, időről időre akadnak olyan elszánt emberek, akik szembeszállnak a vállalatokkal, a (gazdasági) hatalommal és ez a makacsság hihetetlen helyzeteket eredményez.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

7 Tovább

A világ legmagasabb tornya

Egy hónap múlva a nagyközönség előtt is megnyitja kapuit a tokiói Sky Tree, amely tavaly november óta a világ legmagasabb tornyának (egyben a második legmagasabb épületének) számít. Tériszonyosok is nézhetik (legfeljebb majd néha behunyják a szemüket...)!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Pokoli történet a felhőkarcolók között

A hatvanas házaspár nem volt hajlandó a piaci ár töredékéért eladni házát az ingatlanfejlesztőknek. Négy éve élnek embertelen körülmények között.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

2 Tovább

A világ legnyomasztóbb Disneylandje

Ami Ázsia legnagyobb szórakoztató parkjának indult, mára elhagyatott, romokban álló kísértettelep lett. Pekingtől kevesebb mint egy órányi autóútra terül el annak a bizonyítéka, hogy Kínában sem minden sikertörténet.

0 Tovább

Válság mossa a Milliárdosok Tengerpartját

A jelek szerint a malibui tengerpartot is elérte a válság, pedig ott olyan milliárdosok tengetik napjaikat (vagy legalábbis azok egy részét), mint Paul Allen, Larry Ellison vagy David Geffen.

0 Tovább

Ezt a luxuslakást adta el Justin Timberlake

Végül sikerrel járt Justin Timberlake, aki - ugyan némi veszteséggel, de - eladta New York-i luxusingatlanát. Aggódni nem kell érte, van másik...

0 Tovább

Megdöbbentő szellemvárosok

Miközben Magyarországon a népesség csökkenése jelenti az egyik legnagyobb problémát, és egész települések néptelenednek el, addig Kína éppen fordított utat jár be: milliószámra épülnek a házak, lakások - csak éppen üresen állnak. Elképesztő képek következnek!

6 Tovább

Nézze meg Charlie Sheen házait!

Piacra dobta korábbi házát Charlie Sheen. Az utóbbi hónapokban főleg botrányai miatt a lapokba kerülő színész 14 év után válik meg otthonától, de sebaj, mert van másik… Megmutatjuk mind a kettőt!

1 Tovább

Megoldódott a csodalakás rejtélye

A napokban foglalkoztunk minden idők legdrágább angliai lakásával, amelyért a vevő 135,4 millió fontot fizetett, majd még rákölt(ött) 60 milliót. Most kiderült, ki a vevő, és kik a szomszédai.

0 Tovább
«
12

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek