Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az ablakon szórta ki a pénzét a milliárdos

Szó szerint: Pavel Durov (az orosz Mark Zuckerberg) papírrepülőt hajtogatott 5000 rubeles (kb 38 ezer forint) bankjegyekből és azokat dobálta ki az ablakon. Majd röhögve végignézte, ahogyan az emberek odalent verekednek a pénzért.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Szex és politika - az első alkalom

A jelenlegi orosz kormányfő stábja mindent bevet az elnökválasztás hajrájában, hogy meggyőzze a szavazókat arról: Vlagyimir Putyin az ő emberük. Például egy meglehetősen ellentmondásos, nagy vihart kiváltó reklámfilmet is...

Csatlakozz hozzánk a Facebook- on és a Twitter-en!

1 Tovább

Horrorképek: ezt műveljük az állatokkal

Kis híján elvágott torkú oroszlánfókák, széttépett szájú fókák sora látható azokon a felvételeken, melyet az alaszkai halászati hivatal tett közzé a minap. Megrázó videó és képek csak felnőtteknek!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

A szex a végső eszköz?

Azon töprengünk, hogy vajon mekkora bajban van az a párt, amely a szexhez nyúl, hogy eladja magát? Vagy normális dolog ezzel kampányolni? Kínzó kérdések egy közelgő választás kapcsán.

0 Tovább

A „keresztapa” 300 millió dolláros biztonsági hálója

Már a bíróság előtt tart két orosz oligarcha, Borisz Berezovszkij és egykori tanítványa, a Chelsea futballklubot is tulajdonló Roman Abramovics vitája. Utóbbi igen kemény dolgokat vallott volt mentorára.

2 Tovább

Szédítő halálutak

Újabb összeállítással jelentkezünk, ezúttal a legveszélyesebb utakat próbáltuk meg összegyűjteni. Van köztük hágó, a világ egyik legmagasabban futó közútja és a 11 ezer kilométer hosszú transzszibériai út is. Biztonsági öveket becsatolni, indulunk! (És ígérjük, ez lesz az utolsó közhely a posztban.)

0 Tovább

Kémbotrány: szex, oroszok és kiutasítás

A történetben minden van, mi szem-szájnak ingere: orosz kémnő, 40 évvel idősebb brit képviselő, szex... és kiutasítás.

1 Tovább

Mi lesz veled, tévé?

Globális jelenség, hogy egyre nehezebben képes megtartani a fiatal közönséget a televíziózás, amely folyamatosan tért veszít az internettel szemben. Példánk Oroszország, a tapasztalatok viszont alighanem általánosak.

0 Tovább

Kémterror a politikusok ellen

Az orosz titkosszolgálat még a KGB-s időkben kifejlesztett pszichoterrort alkalmaz a nyugati diplomaták, politikusok ellen - állítja egy most megjelent oknyomozó könyv, amely szerint Moszkva már egy héttel a FIFA szavazása előtt (!!) tudta, hogy a nemzetközi szövetség illetékes bizottsága Oroszországnak adná a 2018-as labdarúgó-vébé rendezési jogát.

0 Tovább

Egy elképesztő összeesküvés-elmélet

A történetben van minden, mi szem-szájnak ingere: dúsgazdag oligarcha, állítólagos hasonmások a pártgyűlésen - és a legnagyobb csavar a végén... de ezt csak a posztunk legvégén áruljuk el.

0 Tovább
«
12

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek