Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Emberevő drogok hódítanak

Az Egyesült Államokban utcára kerülő kokain háromnegyedébe kevernek olyan anyagot, amely lassan elkezdi felzabálni az ember húsát. Közben Oroszországban az otthon is előállítható Krokodil okoz borzalmas függőséget és halált. A posztot csak erős idegzetű felnőtteknek ajánljuk!

5 Tovább

Ki csipkedi a nők fenekét?

Vajon az oroszok tényleg alkoholisták? A svédek szőkék? A belgák unalmasak? A brazilok mindig buliznak? Nekimegyünk az előítéleteknek.

0 Tovább

Saját temetésén halt meg

Arra gondoltunk, sokkolunk egy kicsit így szombaton, és elmeséljük annak az orosz nőnek a történetét, aki egészen elképesztő körülmények között, a saját gyászszertartásán halt meg.

0 Tovább

Szexi modell az új kormányfői fotós - nézze meg!

Hiába, élni tudni kell: az orosz miniszterelnök új hivatalos fotósa az a Jana Lapikova, aki három éve a Miss Moszkva szépségverseny döntőse volt, és nem is titkolja különösebben bájait. Nyilván kiváló fotós is...


4 Tovább

Gyorshajtás 300 millióért és egyéb furcsaságok

Ki gondolta volna, hogy minden idők legdrágább közlekedési bírságát Hollandiában szabták ki? Vagy hogy a svájciak és a finnek kegyetlenül büntetnek? Elképesztő szabályok és büntetések (nem csak) autósoknak a világ minden tájáról. Első rész. (Update: Időközben kikerült a második rész is, itt elolvasható!)

6 Tovább

A sör mégsem folyékony kenyér

Ha minden a Kreml terveinek megfelelően megy (és ritkán szokott másképp történni), akkor hamarosan Oroszországban is hivatalossá válik: az eddig élelmiszerként besorolt sör valójában alkohol.

0 Tovább

Az oligarcha és a szerény feleség esete

Csúnyán elfajult az egyik orosz oligarcha válópere, amely már a londoni Fellebbviteli Bíróságon jár. Az elhagyott asszony szerényen megelégedne 10 millió fonttal.

Az 51 éves Borisz Agreszt a maga szerény 700 millió fontos vagyonával az orosz oligarcháknak inkább csak a második vonalába tartozik, ám egy válóper még így is meglehetősen fájdalmas lehet.

0 Tovább

Egymilliárd dolláros kormányfői csodapalota

Az orosz miniszterelnöknek épített kastélyban van kaszinó, amfiteátrum, több uszoda és toronyóra is. Aranyláncról nem szólnak a hírek.

0 Tovább

Milliárdossal labdáznak a politikusok

Az orosz egykori oligarcha, Mihail Hodorkovszkij sorsa akár a 2012-ben esedékes orosz elnökválasztás kimenetelét is befolyásolhatja.

Bár nem lehet azt állítani, hogy az orosz közvélemény lélegzetvisszafojtva várta volna a Hodorkovszkij-saga újabb fejleményét (nagyjából mindenki meg volt róla győződve, hogy az egykori nagyhatalmú oligarchát, Vlagyimir Putyin ex-elnök, jelenlegi kormányfő személyes ellenségét úgyis bűnösnek mondja ki a bíróság), elemzők szerint mégis nagy lehet a tétje a büntetés mértékének. Lapozás után jönnek a részletek.

0 Tovább
12
»

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek