Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jön a papírmobil?

A technológia kész, bemutatták, az ötletgazdák szerint öt éven belül mindenki ilyet mobilt használ majd. Hogy milyet? Hajlíthatót, törhetetlent, hajtással és forgatással irányíthatót. Vagy nem - de ezt már csak a cinikus énünk mondatja velünk.

1 Tovább

Lessen be a legendás luxushotelbe!

Alighanem a világ egyik legszebb szállodája a 76 év után nemrég újra megnyitott londoni St Pancras Renaissance Hotel. Az épületet eredeti pompájában állították vissza, aligha túlzás azt állítani: pompás munkát végeztek. Íme, a luxushotelek újabb gyöngyszeme!

0 Tovább

Rejtélyes gyilkosságok a csúcson

Világhírű zenész, politikus, színész egyaránt szerepel rövid listánkon, melyen (gondolva az összeesküvés-elméletek híveire is) összegyűjtöttünk egy pár olyan esetet, amelyet a mai napig nem sikerült megoldania a rendőrségnek - vagy megnyugtatóan elhitetni, hogy megoldotta…

Mindenekelőtt leszögeznénk, hogy az esetek egymásutánisága semmiképp nem jelent fontossági sorrendet - ez csak azért fontos, mert szeretnénk megelőzni az "ő miért ott és miért nem amott szerepel" kezdetű kommenteket. (Azt ellenben már most jeleznénk, hogy szívesen veszünk további ötleteket! Meg lennénk lepve, ha nem lenne mindenkinek egy kedvenc megoldatlan celebgyilkossága…)

4 Tovább

Milliárdos titánok harca

Az egyik a világ leggazdagabb embere, de nem elégszik meg ezzel, összetörné a másikat. A másik szemet vetett a leggazdagabb monopóliumára. A harc epikus, kimenetele sok kérdésre választ adhat.

0 Tovább

Itt az információs világháború

Évek óta kongatják a vészharangot a szakemberek az egyre laposabb, nézhetetlenebb nyugati hírtelevíziók fölött. Most komoly támogatóra leltek, hiszen nem más, mint az amerikai külügyiminiszter kritizálta a csatornákat, az Al Jazeera-t hozva fel pozitív ellenpéldaként.

2 Tovább

Egymásnak estek a sztárműsorvezetők

Önmagában is kényes pillanat, amikor az előd vendégként tér vissza saját egykori műsorába. Hát még ha neki is esik utódjának. A kérdés már csak annyit: valódi szópárbajt, vagy kamu nézettségnövelő összekapást látunk?

0 Tovább

Fület növesztett a karjára

Néha igencsak vékony sáv választja el a művészetet az elmebajtól. Ékes bizonyítéka ennek a tételnek Stelarc, a ciprusi-ausztrál művész, aki fület operáltatott a karjára. Videó csak erős idegzetűeknek!

0 Tovább
123
»

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek