Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Leánykérés élő adásban

Komoly összeesküvés előzte meg a leánykérést, amiben benne volt a dél-dakotai KDLT tévé szinte teljes hírstábja. Videó. Meghatottság.

0 Tovább

Freddie Mercury új testben

Világszerte tele van a padlás tehetségkutató műsorokkal, így aztán az ember már nem nagyon kapja fel a fejét a különböző bombasztikus jelzők hallatán. Amiért most mégis billentyűzetet ragadtunk, az egy Marc Martel nevű fiatalember, aki elképesztő módon idézi meg a Queen néhai énekesét.

3 Tovább

Ki csipkedi a nők fenekét?

Vajon az oroszok tényleg alkoholisták? A svédek szőkék? A belgák unalmasak? A brazilok mindig buliznak? Nekimegyünk az előítéleteknek.

0 Tovább

Igaz mítosz: jobbak a régi mobilok

Megdöbbentő, de igaz: a régi mobiltelefonok alkalmasabbak a telefonálásra, mint az új okostelefonok. Ráadásul ezt a brit szakhatóság, az Ofcom állapította meg.

0 Tovább

Megváltoztat a mobilozás

Egy felmérés szerint minden negyedik tinédzser és minden ötödik felnőtt már használta az okostelefonját olyan helyen, ahol kifejezetten kérték a készülékek kikapcsolását. A kérdés immár az: miként változnak a társadalmi szabályok és az etikett a modern technológia elterjedésével.

0 Tovább

Manipuláló valóságshow-k: borított a bennfentes

Egyre kevesebben hiszik azt, hogy a tévék nem nyúlnak bele a valóságshow-k menetébe. Ugyanakkor sokszor elég az egészen finom manipuláció, derül ki az egyik legnevesebb amerikai producer vallomásából.

1 Tovább

Állati: luxus minden szinten

Minden erőnkkel próbáljuk elkerülni a demagógiát, így inkább csak a tényként közöljük: Los Angeles egyik legmenőbb helyén van egy olyan, házi kedvenceknek kialakított hotel, hogy az ember szája tátva marad. Mondjuk is és mutatjuk is...

2 Tovább

Lessen be a jövő áruházába!

Munkába siet, és áll a metró peronján, a vasútállomáson, autóbuszmegállóban és várja a szerelvényt. Mivel is üthetné el a várakozás perceit, mint hogy bevásárol. Sci-fi? Dehogy. Valóság.

0 Tovább

A leghihetetlenebb kastélyok

Rendben, rögtön az elején elismerjük, hogy kastélyban, várban viszonylag kevés az átlagos, szinte mindegyikben van valami különleges. De a különlegesek között is vannak kiemelkedők, olyanok, amelyeket mindenképpen érdemes meglátogatni. Ilyenekből állítottunk össze egy csokrot, külön figyelve arra, hogy elérhető távolságban legyenek.

8 Tovább

Így kell hatékonyan büntetni

Emlékezetes büntetést szabott ki ez ohiói bíró arra a fiatal párra, akik az előírt védőfelszerelések nélkül indultak raftingolni. A bajba jutott párt órákig keresték a mentőcsapatok. Most sajátosan bűnhődnek.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek