Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Botrányt okozott a meztelen aktivista

Egy meztelen fotó összehozta az egyiptomi konzervatívokat és liberálisokat - ennyi sikert mindenképpen elkönyvelhet Aliaa Magda Elmahdy.

1 Tovább

Rémisztő politikusi tudatlanság

Az nem nagy újdonság, hogy az amerikai politikusok egy részének fogalma sincs a világpolitikáról. Az olyan szintű tájékozatlanság azonban, amilyet a republikánus elnökjelöltségért harcba szálló Herman Cain egy minapi interjúban elárult, még ebben a mezőnyben is elképesztő.

0 Tovább

Borzalmas botrányba bukott bele a sztáredző

Némi hezitálás után kirúgta a Penn State egyetem amerikaifutball-edzőjét. Joe Paterno igazi legendva volt, 46 éve szolgálta a csapatot, ám most segédedzője szexuális molesztálási botránya miatt neki is menni kellett. A döntést spontán szimpátiatüntetés követte.

0 Tovább

Így lett szörnyeteg a volt Miss World

Minden idők egyik legnagyobb botránya volt, amikor 1974-ben a friss győztes Miss Worldnek vissza kellett adnia a koronáját, miután kiderült, egyedülálló anya és viszonya van egy nős férfival. Helen Morgan most visszatért.

3 Tovább

Kémbotrány: szex, oroszok és kiutasítás

A történetben minden van, mi szem-szájnak ingere: orosz kémnő, 40 évvel idősebb brit képviselő, szex... és kiutasítás.

1 Tovább

Botrányos képek a Kadhafi-családban

Finoman szólva is sajátos képek láttak napvilágot a líbiai (ex?-)diktátor egyik menyéről, aki a jelek szerint nem szégyellős típus.

1 Tovább

Egy egész osztályt vetkőztettek meztelenre

Hatalmas botrány tört ki Mexikóban, ahol kiderült, hogy egy iskolában egy teljes hatodikos osztályt levetkőztettek a tanárok.

1 Tovább

"Nem vagyok terrorista, csak pisilni szeretnék"

Első hosszabb interjúját adta Gerard Depardieu a hírhedt repülős incidens óta. A francia világsztárt elmesélte, pontosan mi is történt.

0 Tovább

Amikor a tanárok csalnak

Új problémával szembesül az amerikai oktatási rendszer: immáron nem (csak) a diákok csalnak a vizsgákon, hanem a tanárok is - a tanulók helyett.

0 Tovább

Egy tanárnő, egy lopott laptop és a szexbotrány

Egy történet, ami annyira hihetetlen, hogy csak igaz lehet (és az is). A szereplők: egy tanárnő, egy lopott laptop és a kettő együttműködéséből létrejött szexbotrány.


0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek