Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legbotrányosabb címlapok

Ismét a botrányos címlapok korát éljük, a napokban a jobboldali Michele Bachmannról készített Newsweek-fotó kavart botrányt, pár hete pedig szintén az amerikai magazin játszott el azzal a gondolattal, hogy hogyan nézne ki ma Diana hercegnő, ha élne. Ezek kapcsán íme, 10 igazán botrányos címlap az elmúlt bő hat évtizedből!

6 Tovább

Orgazmus a fedélzeten

Úgy látszik, ilyen napokat élünk, valamiért célkeresztbe kerültek a légitársaságok. Most éppen az ausztrál Qantas, amely valamiért úgy döntött, hogy a női orgazmusról sugároz filmet a hosszabb utakon.

0 Tovább

Szexbotrány a repülőgépen

Vizsgálat indult egy hongkongi légitársaságnál, miután az internetre olyan képek kerültek ki, melyek tanúsága szerint a pilótafülkében az egyik légikísérő kegyeiben részesítette az egyik pilótát.

3 Tovább

Rendőrfőnök bukott meg a szextexten

Vírus járhatja be Amerikát, a szextextezés vírusa, mert a demokrata politikus, Anthony Weiner botránya után most a New York államban található Saratoga Springs rendőrfőnöke bukott meg a magáról küldözgetett szexuális tartalmú (khmmmmm) képekkel. Most már feszíti kebelünket a kérdés: mi van veled, Amerika?

Anthony Weiner (botrányáról mindent elolvashat itt) személyében egy demokrata párti politikus indította útjára a jelek szerint viharként terjedő "szexképeket küldözgetek magamról" kezdeményezést, aminek legújabb áldozata Saratoga Springs rendőrfőnöke.

0 Tovább

Szexbotrányhősök: Giggs és Woods

Nem akartunk Ryan Giggs magánéleti botrányairól írni, mert többre becsüljük sportemberként annál, mintsem hogy szexuális életével foglalkozzunk. Amiért most mégis megszegjük ki nem mondott ígéretünket, az az a hasonlóság, amely a Manchester United legendája és egy másik kiválóság, a golfozó Tiger Woods sorsa között látszik.

0 Tovább

Újabb hotel, újabb nagymenő, újabb szexuális zaklatás

A Nemzetközi Valutaalap volt vezetője után újabb bankembert vádolnak szexuális zaklatással. A gyanúsított az egyiptomi Bank of Alexandria volt elnöke.

Még éppen csak kezd csitulni a Dominique Strauss-Kahn körüli botrány (az IMF akkor még hivatalban lévő vezetője a vád szerint az egyik manhattani luxushotel alkalmazottjával erőszakoskodott), itt a következő.

0 Tovább

Kitört a botrány a Grammy-díj körül

A legnagyobb sztárok tiltakoznak a zenei világ legnagyobb elismerésének tervezett megreformálása miatt. Az elképzelések szerint a kategóriák közel fele megszűnne.

Radikális változtatásra szánta el magát a Grammy-díjakat odaítélő testület, amely úgy döntött, hogy a több mint száz kategória közel felét megszünteti. A döntés hatalmas vihart kavart a zenészek körében, akik ellenzik a lépést. Elsősorban azt kifogásolják, hogy a reformokról az akadémiai tagok megkérdezése nélkül döntöttek.

0 Tovább

Lessen be az exkluzív szexbarlangba!

Hallottak már a Les Chandellesről? Nem? Ne csodálkozzanak, hiszen halandó ember ide nem nagyon léphet be. A Nemzetközi Valutaalap vezetője persze igen. Be is lépett és igencsak jól érezte magát.

0 Tovább

A legnagyobb politikusi szexbotrányok

A hétvégén egy szobalány tanúvallomása nyomán a New York-i ügyészség vádat emelt Dominique Strauss-Kahn ellen. A Nemzetközi Valutaalap francia elnöke állítólag meztelenül kergette lakosztályában, majd a fürdőszobában orális szexre kényszerítette az egyik manhattani szálloda szobalányát. A vezér tagad. Az ügy kapcsán megpróbáltuk összeszedni minden idők tíz legnagyobb politikusi szexbotrányát. Vigyázat, a sorrend önkényes!

1 Tovább

Kennedy: egy botrányos család

A napokban bombaként robbant Maria Shriver és Arnold Schwarzenegger (külön)válásának híre. A Kennedy-lány és Kalifornia volt kormányzója 25 évnyi házasság után döntöttek az (ideiglenes?) szünet mellett. Ha megnézzük "Amerika királyi családjának" történetét, akár azt is hihetjük, a lépés előre elrendeltetett.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek