Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Obama-botrány: íme, az eltitkolt képek!

Két évvel az esemény után nyilvánosságra kerültek azok a képek, melyeket a Fehér Ház minden erejével szeretett volna eltitkolni: a sztárokkal megtűzdelt 2009-es Halloween-parti.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

1 Tovább

Túl szexi volt a gimnazistalány

Meglehetős botrány tört ki az amerikai Coloradóban, ahol az egyik gimnázium végzőseinek évkönyvéből kivetették egy diáklány fényképét, mert túl szexisnek találták.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

27 Tovább

Kirúgták a káromkodó tanárt

Csúnya véget ért egy New York-i tanárnő karrierje, akit rövid úton elbocsátottak, miután először rondán káromkodott egy gyerekkel, majd a fegyelmi eljárás során megpróbált megvesztegetni egy tanulót.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

A nagy pandabotrány

Már csak ez hiányzott így, az év végére: kitört a Panda-gate, ami alapjaiban rázhatja meg a... na, jó, ennyire talán nem rémes a helyzet, de kétségtelen: a BBC hatalmas vihart kavart az egyik szokásos évösszegző listájával.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Politikusok nyírnák ki Jeremy Clarksont

A Top Gear Magyarországon is népszerű műsorvezetője már a brit parlamentben is téma, képviselők követelik kirúgását a közszolgálati BBC-ből az utóbbi hetekben elhangzott kijelentései miatt.

4 Tovább

Brutálisan kivégezték a Mikulást

A kegyetlen tettet egy chicagói műsorvezetőnő hajtotta végre, aki élő adásban rohant ki a Mikulást övező vásárlási őrület ellen, többször megismételve: "Nincs Mikulás!". Azóta bocsánatot kért.

0 Tovább

Szexbotrány a börtönben

Hatalmas a balhé Miamiban, miután kiderült, hogy a helyi börtönbe rendszeresen jártak be prostituáltak - ügyvédasszisztensnek álcázva. A lányok nagy részét kifejezetten erre a célra léptették be illegálisan az Egyesült Államokba.

0 Tovább

Adománycsaló lett a világsztár?

Nem tanult a korábbi botrányokból Wyclef Jean, aki a jelek szerint továbbra is saját zsebre (is) dolgozik, amikor adományokat gyűjt hazája, Haiti számára. Durván sok millió dolláros tételekről van szó...

0 Tovább

A karriergyilkos szexbotrány

Nehéz napok járnak Herman Cainre. Mióta az amerikai republikánus politikus megcélozta pártja elnökjelöltségét, azóta egyre-másra látnak napvilágot róla a szaftos pletykák, miközben ő is tesz azért, hogy aláássa saját esélyeit.

0 Tovább

Ezek megőrültek!

A Fekete Péntek különleges nap az amerikai fogyasztói kultúra életében: az üzletek, kereskedők ilyenkor nagyon komoly árengedményeket alkalmaznak, amitől viszont a vásárlók megvadulnak és csapatostul rohanják meg a boltokat (hogy olyat vásároljanak, amire valószínűleg semmi szükségük...).

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek