Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Milyen szexet akarnak a nők?

Egy friss felmérés cáfolja azt a meglehetősen széles körben elterjedt vélekedést, mely szerint a nők az esküvőt követően fokozatosan elveszítik az érdeklődést a szexuális élet iránt.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

5 Tovább

Rémisztő lánydivat: a csoportos szex

Egy amerikai felmérés adatai szerint egyre nagyobb arányokat ölt az egészen fiatal (sokszor alig 15 éves) lányok körében a csoportos szexben való részvétel. Több mint a felüket kényszerítik rá...

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

34 Tovább

„Már nincs bennünk semmi közös”

Az alaphelyzet: kirepültek a gyerekek, a nyugdíj környéki házaspár pedig 30-40 év házasság után hirtelen kettesben marad és kiderül, hogy már nincs mondanivalójuk egymásnak. Így aztán elválnak.

0 Tovább

Milliárdokért várakozunk a szerelőkre

Aligha él ember ebben az országban, aki ne dühöngött volna amiatt, hogy órákat kellett otthon várnia valamilyen szakemberre. Talán meglepő, de ez az Egyesült Államokban sincsen másképp, ott viszont most ki is számolták, mennyibe kerül ez a gazdaságnak. Az eredmény sokkoló.

5 Tovább

Mire gondolnak a férfiak?

A szexre. Legalábbis ez a legelterjedtebb válasz a nők körében. Pedig - akár hiszik, akár nem - a férfiak másra is gondolnak. Mást ne mondjunk, például hamarabb kezdenek családot tervezgetni, mint a nők...


0 Tovább

Még sosem volt ennyi szex

Legalábbis a popzenében és legalábbis egy amerikai tanulmány szerint, amely 1959-től kezdve hasonlította a Billboard 100-as listájának dalait.

0 Tovább

Az utasok tehetnek a balesetekről?

Ha ez így túlzás is, egy felmérés szerint a balesetek jelentős százalékáért a sofőrök figyelmét elvonó, őket felidegesítő utasok felelősek. Ennek ellenére sofőrből szinte mindenki irritáló utassá válik, amint átül az utasülések egyikébe.

0 Tovább

Mi a világ kedvenc étele?

A globalizáció hatással van a gasztronómiára is, így aztán jogos a kérdés: melyik lehet a leginkább kedvelt étel világszerte? A vörös hús? A rizs? A tészta? A zöldségek? A csirke? Egy 17 országot érintő felmérésből most kiderült.

2 Tovább

Hogyan dobjuk fel a szexuális életünk?

Ha az amerikai módit követjük, akkor a technika segítségével. A tengerentúl egyre többen küldenek magukról meztelen képet, esetleg filmet. Másrészt minden hetedik férfi és nő telefonált már szex közben.

0 Tovább

Hét végnapjait élő nélkülözhetetlen dolog

Még pár éve is elképzelhetetlennek tartottuk nélkülük az életünk. Mégis, mára tisztán látszik, hogy a napjaik meg vannak számlálva. Vajon pár év múlva lesz-e még email? Asztali számítógép? Vonalas telefon? Vagy ne adj' isten… de nem, ezt ki sem merjük itt mondani - de a poszt végén megtalálhatják!

6 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek