Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hivatása a halál

Drámai, megrázó fényképek következnek - úgy érezzük, muszáj ezzel kezdenünk a posztot. Főszereplőnk Weegee, a modern bűnügyi fényképezés megteremtője és az ő fotói.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Állati drámák csodás képekben

Bár leggyakrabban észre sem vesszük (főleg a városban élők), egészen elképesztő drámák zajlanak le az állatvilágban - és néha adódik olyan pillanat, amikor ezeket valaki meg is örökíti. Ilyen képekből válogattunk.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

A legcukibb állatfotók

Még egy kicsit visszatérünk 2011-re. A tavalyi évben is a jaj-de-édes állatfotók volt az egyik legnépszerűbb téma az interneten, így kihasználjuk az alkalmat és bemutatunk párat a nekünk leginkább tetszők közül.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Life 75: szexi színésznők és háborúk

Idén (lenne) 75 éves a képes magazinok etalonja, a Life. Ebből az alkalomból a szerkesztők kiválogatták 75 kedvenc címlapfotójukat.

0 Tovább

Új őrület: a vetkőző menyasszony

Új divat hódít a brit menyasszonyok körében, akik közül egyre többen ajándékozzák meg leendő férjüket szexi fotókkal. (Képek csak felnőtteknek!)

0 Tovább

Egy élethalálharc drámai képe

A főszereplők egy béka és egy kígyó. Előbbi 20 perces élethalálharcban próbálja meg kiszabadítani magát a kígyó szájából. Hogy sikerült-e, lapozás után eláruljuk.

0 Tovább

Lessen be oda, ahova nem szabad!

A világ egyik legelzártabb országa Észak-Korea, ahová külföldi fotós a legritkább esetben teheti be a lábát. Ha igen, akkor is csak szigorúan ellenőrzött körülmények között. A hétköznapi életet fotózni szinte lehetetlen. Ezért különlegesek ezek a képek.

1 Tovább

Hangyák, ahogyan még sosem látta őket

Egy zseniális ötlet és egy csodálatos megvalósítás nyomán születtek az alábbi képek, melyeken színezett vízcseppeket felszívó hangyák láthatók.

1 Tovább

Az állatvilág akrobatái

Ők az állatvilág akrobatái, de még így is megdöbbentő látni ezeket a képeket, melyek egészen elképesztő képességekről adnak tanúbizonyságot. Páratlan látványban lesz részük, ezt megígérjük!

0 Tovább

Zseniális képek manipulálatlanul

A Photoshop korában az ember már minden különleges képet gyanakodva néz, hiszen egyre nehezebb elképzelni, hogy egy-egy ötletes trükkel, vagy éppen a szerencsének köszönhetően is születhetnek fantasztikus képek. Az itt következő fotók is ezt bizonyítják.

3 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek