Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elképesztő képek a legmagasabb függőhídról

Hol máshol, mint Kínában készülhetnek ilyen képek - egyrészt íme, a világ legmagasabb és leghosszabb függőhídja, másrészt nehezen elképzelhető, hogy a nyugati világban egy munkás minden biztonsági intézkedés nélkül csak így sétálgathasson ekkora mélység felett. Tériszonyosok csak óvatosan...

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

1 Tovább

Pokoli történet a felhőkarcolók között

A hatvanas házaspár nem volt hajlandó a piaci ár töredékéért eladni házát az ingatlanfejlesztőknek. Négy éve élnek embertelen körülmények között.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

2 Tovább

Babajóga vagy gyerekkínzás?

Nem könnyű eldönteni és mi nem is szeretnénk, hogy az, amit Lena Fokina csinál minek minősül a címben feltett lehetőségek közül. Egy biztos: az orosz nő kezüknél, lábuknál fogva pörgeti a gyereket, és azt állítja, ez jót tesz nekik.

Csatlakozz hozzánk a Facebook- on és a Twitter-en!

6 Tovább

Minden idők legnagyobb hóviharai

Hát esett és esik egy kis hó Magyarországon, amitől most mindenki oda van, meg vissza. A legnagyobb hidegeket bemutató posztunk után folytatjuk a pánikkeltés ellen folytatott kereszteshadjáratunkat. Ezúttal a történelem legnagyobb havazásai közül mutatunk be párat, csak hogy lássuk: azért ennél jócskán volt durvább is.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

1 Tovább

Így loptak el egy osztrák falut a kínaiak

A képeken Hallstatt látható, az osztrák falu, amely fent van az UNESCO világörökségeinek listájára. Az egyetlen apró probléma: ez a település Kínában van... Mindjárt elmeséljük, miért.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

8 Tovább

Brutális kínai testőrnőképzés

A kínaiak rohamos gazdagodásával megnőtt az igény a testőrök iránt is. Különös módon a női testőrök keresettebbek (és így jobban is keresnek), mint férfitársaik, így nem csoda, ha virágzik a képzés is. A módszerekben pedig nem válogatnak.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

4 Tovább

Hihetetlen szállodaépítés 15 nap alatt

Nem akármilyen teljesítményt mutattak be a kínaiak, akik 15 nap alatt (!!) húztak fel egy 30 emeletes szállodát Csangsa városában. Ami szintén nem mindegy: egyetlen munkás sem sérült meg...

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Káprázatos képek a jég- és hóvárosból

Magyarországon egyre ritkábban van fehér karácsony (tulajdonképpen már nem is nagyon emlékszünk, mikor volt havas december 24-e, leszámítva persze a magasabb hegyeket), éppen ezért úgy gondoltuk, talán jól esik majd így az ünnep első napján elnézegetni (két bejgli között szusszanásképpen) a csupa hó, csupa jég városában készült képeket.

3 Tovább

A világ legnyomasztóbb Disneylandje

Ami Ázsia legnagyobb szórakoztató parkjának indult, mára elhagyatott, romokban álló kísértettelep lett. Pekingtől kevesebb mint egy órányi autóútra terül el annak a bizonyítéka, hogy Kínában sem minden sikertörténet.

0 Tovább

Halálsoron 2. - újabb képek és egy drámai történet

Nemrégiben bemutattunk egy fotósorozatot, melyet egy civil fotós készített még 2003. június 24-én, egy kínai börtönben, négy nő kivégzését megelőző órákban. A fotós a kivégzést megelőző este 9 órától dolgozhatott a négy halálraítélt utolsó óráinak megörökítésén, az utolsó kép reggel 7 óra 21 perckor készült. A nőket kábítószer-csempészés miatt ítélték halálra.

3 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek