Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Halálsoron – eddig nem látott fényképek

Az itt következő képek négy kínai nő kivégzését megelőző órákban (sőt, van úgy, hogy percekben) készültek. A képeket egy civil fotós készítette 2003. június 24-én, ám egészen mostanáig azok ne jelenhettek meg.

27 Tovább

Ettől égnek áll a haja!

A héten egyszer már megnéztünk magunknak pár hátborzongató útszakaszt a világból (ide kattintva lehet elolvasni, mit mondjunk, érdemes!), most folytatjuk a kalandozásokat. Célországaink között olyanok szerepelnek, mint Tajvan, India vagy éppen Románia. Induljunk is!

0 Tovább

Szédítő halálutak

Újabb összeállítással jelentkezünk, ezúttal a legveszélyesebb utakat próbáltuk meg összegyűjteni. Van köztük hágó, a világ egyik legmagasabban futó közútja és a 11 ezer kilométer hosszú transzszibériai út is. Biztonsági öveket becsatolni, indulunk! (És ígérjük, ez lesz az utolsó közhely a posztban.)

0 Tovább

Brutális gázolás: még nincs vége

A kínai rendőrség letartóztatott két embert, akiket azzal gyanúsítanak, hogy ők vezették azokat az autókat, melyekkel áthajtottak egy kétéves kislányon Kínában. A világszerte nagy felháborodást kiváltó eset miatt a távol-keleti országban hatalmas vita bontakozott ki. Szívszorító videó!

6 Tovább

Erre nincsenek szavak!

A kínai Foshan városának piacán egy teherautó elütött egy kétéves kislányt, majd némi tétovázást követően elhajtott. A következő percekben nem kevesebb, mint 17 járókelő ment el segítségnyújtás nélkül a gyermek mellett. Nem túlzás: sokkoló videó, hangsúlyozottan csak felnőtteknek!

17 Tovább

Nőt akarok!

Kínában több tízmillió férfi kénytelen szembenézni a ténnyel: agglegényként fog megöregedni. A tények kegyetlenek: a tízmilliókkal kevesebb a nő egy olyan országban, ahol a fiúgyermeket hagyományosan többre becsülik a lánynál és ahol a párt a túlnépesedés elleni harc jegyében az egy gyermekes családokat támogatja.

16 Tovább

Pillantás egy brutális sportiskola kulisszái mögé

Napi 8 óra edzés, heti hat napon át. Rengeteg? Igen. Ha azt is hozzátesszük, hogy ez 7-8 éves gyerekek adagja az egyik kínai sportiskolában, akkor talán nem túlzás azt állítani: a távol-keleti országban mindent megtesznek a leendő sikerekért. Néha talán annál többet is...

1 Tovább

Hogyan fogjunk milliárdos férjet?

Fogadjuk visszafogottan a drága ajándékokat, ne hízelegjünk túlságosan átlátszóan, és nagyon figyeljünk oda, mit és hogyan rendelünk a pincértől. Az első randi sorsdöntő lehet.

Ne kerteljünk: mindig is voltak és mindig is lesznek olyan hölgyek (és férfiak is, ha már itt tartunk), akik esetében a párválasztásnál elsődleges szempont, hogy a kiszemelt partinak legyen pénze. Lehetőleg jó sok. Az sem baj, ha egyenesen milliárdos.

3 Tovább

A leghátborzongatóbb építkezés

Most hirtelen nagyon nehezen tudnánk ennél rémisztőbb munkát elképzelni. Szerény véleményünk szerint a képek megtekintéséhez is kell idegrendszer, úgyhogy aki nem szeret rettegni, most ne kattintson!

0 Tovább

Megdöbbentő szellemvárosok

Miközben Magyarországon a népesség csökkenése jelenti az egyik legnagyobb problémát, és egész települések néptelenednek el, addig Kína éppen fordított utat jár be: milliószámra épülnek a házak, lakások - csak éppen üresen állnak. Elképesztő képek következnek!

6 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek