Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így kémkedik a rendőrség

Kémrepülőgépeket is bevet a londoni Metropolitan Police, így hallgatva le mobilhívásokat és figyelve meg embereket.

0 Tovább

A királyi család különös titkai

A brit uralkodói család folyamatosan az érdeklődés középpontjában áll. De vajon melyikük a legnépszerűbb a személyzet körében? Melyikük vasaltatja (!!) a cipőfűzőjét? És ki az, aki a királynőn kívül egyedüliként ismeri II. Erzsébet pénzügyeit (nem a férje...)? Titkok és furcsaságok a brit királyi családról.

1 Tovább

Kémbotrány: szex, oroszok és kiutasítás

A történetben minden van, mi szem-szájnak ingere: orosz kémnő, 40 évvel idősebb brit képviselő, szex... és kiutasítás.

1 Tovább

National Pornographic

Hatalmas, már-már epikus méretű összecsapásban nyerte legutóbbi címadó játékunkat Vasali-Csőke Erika a fenti címmel. Játék ma is lesz, játszani pedig Facebook-oldalunkon lehet.

0 Tovább

Új őrület: a vetkőző menyasszony

Új divat hódít a brit menyasszonyok körében, akik közül egyre többen ajándékozzák meg leendő férjüket szexi fotókkal. (Képek csak felnőtteknek!)

0 Tovább

Pikáns fotók a politikusról - egy karrier vége?

Gyakorlatilag egyetlen beszéddel a brit Munkáspárt legújabb üdvöskéjévé emelkedett Lynnie Hinnigan, ám politikai karrierje legalább ilyen gyorsan veszélybe is került, amikor pikáns fotók jelentek meg róla.

0 Tovább

Így akarta beszervezni a brit kormányfőt a KGB

Az eset még 1985-ben történt, David Cameron barátja szerint a szovjet titkosszolgálat mindent megtett, hogy beszervezze soraiba a jelenlegi brit miniszterelnököt.

0 Tovább

Gazdagok játékszere: a vasút

A vonatjegy olyan drága lett, hogy ma már szinte csak a jómódúak engedhetik meg maguknak. A megállapítást (beismerést?) nem akárki tette, hanem maga a közlekedésért felelős miniszter.

0 Tovább

Páratlan körömparádé

A férfiak jelentős része mindig csodálattal figyeli, ahogyan a nők néha egészen elképesztő dolgokat képesek alkotni a körmeikre. De amit most megmutatunk, olyat még a legdivatosabb hölgyek közül sem sokan láttak.

0 Tovább

Milliárdokat csalnak el az orvosok

A trükk egyszerű: a háziorvosok nem vezetik ki az elhunytakat vagy a külföldre költözőket a rendszerből, így továbbra is kapják az állami támogatást utánuk.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek