Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Drámai tudatlanság az utakon

Egy brit felmérés szerint a szigetországban jogosítvánnyal rendelkezők mintegy kétharmada sokszor a legalapvetőbb ismeretek hiányában ül autóba. A megkérdezettek egyharmada beismerte: egyszerűen az előtte haladó autót követi.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

2 Tovább

A nagy pandabotrány

Már csak ez hiányzott így, az év végére: kitört a Panda-gate, ami alapjaiban rázhatja meg a... na, jó, ennyire talán nem rémes a helyzet, de kétségtelen: a BBC hatalmas vihart kavart az egyik szokásos évösszegző listájával.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Angyali gyerekek karácsonya

Egy friss felmérés szerint a britek közvéleményben egyre erősebb az igény arra, hogy az emberek fontosabbá váljanak a pénznél. Miközben ezzel csak egyetérteni tudunk, egy csodás képgalériával kívánunk Boldog és Békés Karácsonyt minden kitartó olvasónknak!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Politikusok nyírnák ki Jeremy Clarksont

A Top Gear Magyarországon is népszerű műsorvezetője már a brit parlamentben is téma, képviselők követelik kirúgását a közszolgálati BBC-ből az utóbbi hetekben elhangzott kijelentései miatt.

4 Tovább

Harminc év legnagyobb sztrájkja

Az utóbbi évtizedek legnagyobb sztrájkja zajlik ma Nagy-Britanniában, ahol iskolák, kórházak, repterek, kikötők és kormányzati intézmények dolgozói szüntették be a munkát.

A Kívül tágasabbon végigkövetjük az eseményeket. Ha Angliában él, érintett, vagy friss információi vannak, írjon nekünk itt, a kommentekben, vagy a Facebook-oldalunkon!

5 Tovább

Ahol az extrém gazdagokat is megbüntetik

Van ám olyan ország, ahol a parkolóőrt nem érdekli, milyen drága autó követ el szabálytalanságot - ha büntetni kell, büntet. Legutóbb a világ legdrágább sportautójának tulajdonosát büntették meg.

3 Tovább

„Már nincs bennünk semmi közös”

Az alaphelyzet: kirepültek a gyerekek, a nyugdíj környéki házaspár pedig 30-40 év házasság után hirtelen kettesben marad és kiderül, hogy már nincs mondanivalójuk egymásnak. Így aztán elválnak.

0 Tovább

Ilyet még nem látott a parlamentben!

Egészen példátlan dolog történt a minap a brit Lordok Házában, ahol egy 89 éves bárónő nemes egyszerűséggel (és egy egyezményes jellel) bemutatott egyik képviselőtársának. Lady Trumpingtonból persze szinte azonnal sztár lett...

2 Tovább

A „keresztapa” 300 millió dolláros biztonsági hálója

Már a bíróság előtt tart két orosz oligarcha, Borisz Berezovszkij és egykori tanítványa, a Chelsea futballklubot is tulajdonló Roman Abramovics vitája. Utóbbi igen kemény dolgokat vallott volt mentorára.

2 Tovább

Minden nőnek joga lesz a császármetszéshez?

A brit társadalombiztosítás tervei szerint szüléskor minden nő választhatná a császármetszést, függetlenül attól, hogy az orvosilag indokolt-e.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek