Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az utasok tehetnek a balesetekről?

Ha ez így túlzás is, egy felmérés szerint a balesetek jelentős százalékáért a sofőrök figyelmét elvonó, őket felidegesítő utasok felelősek. Ennek ellenére sofőrből szinte mindenki irritáló utassá válik, amint átül az utasülések egyikébe.

0 Tovább

Mivel etetnek?

A háziállatokat etetik antibiotikummal, egyre többféléből kapnak egyre többet, aminek csak az egyik következménye, hogy egyre több ellenálló organizmus fejlődik ki, ami rontja az ember gyógyításának esélyeit is. Mert ez a másik következmény: amit a megetetnek az állatokkal, azt előbb vagy utóbb megesszük mi is.

8 Tovább

Vége a szexi nővérkéknek

Mostantól tilos a túl mély dekoltázs és a derék kivillantása - áll az újonnan kiadott öltözködési kódexben, amely tiltja a shortot, a miniszoknyát, a farmert és a legging viselését is.

5 Tovább

Lessen be a világ legdrágább ingatlanába!

Hiába, a válság nem kíméli az ingatlanpiac egyetlen szegletét sem: még soha ilyen olcsón nem lehetett megkapni a világ egykori legdrágább eladó ingatlanát, a Londontól 25 km-re lévő Updown Courtot.

0 Tovább

Brutális hőség nyáron

Nem csak Magyarországon tombol a kánikula, hasonló a helyzet Nagy-Britanniában is, ahol most és a következő napokban melegebb van és lesz, mint Észak-Afrikában, vagy a Földközi-tenger környékén.

Míg Magyarországon azért nem olyan meglepő június elején a nagy meleg, a briteknél az elmúlt tíz évben tapasztalt hőségek ellenére (minden idők legnagyobb melegeit ebben az időszakban mérték) még mindig komoly sokkot okoz egy-egy kánikulai időszak.



1 Tovább

Egy "vérfagyasztóan kitervelt" gyilkosság

Még mindig csak 16 éves, de a napokban életfogytiglant kapott Nagy-Britannia legfiatalabb bérgyilkosa. A bíró külön kiemelte a gyilkos hidegvérűségét.

0 Tovább

"Minden nemi erőszak súlyos bűn"

Az igazságügy-miniszter bocsánatkérésével zárult (?) az a hatalmasra dagadt botrány Nagy-Britanniában, amely azt követően robbant ki, hogy Kenneth Clarke bejelentette: a "kevéssé súlyos" esetekben megfelezhetnék a börtönbüntetés idejét, ha az elítélt megbánást tanúsít.

27 Tovább

Jeremy Clarkson orwelli szexbotránya

A Top Gear műsorvezetőjét Hugh Grant volt barátnőjével hozták össze a Twitteren, de az orwelli keménységű brit törvények miatt kérdés, valaha kiderül-e az igazság? Vagy akár kiderül-e, hogy kiderülhet-e az igazság. Megmagyarázzuk.

0 Tovább

Csodalakás 60 milliárdért

Minden idők legdrágább angliai lakása 135,4 millió fontba került. Egy ukrán "üzletember" vette meg, készpénzért… Ja, és még ráköltött 60 millió fontot. Így az ingatlan végül 60 milliárd forintba került.

0 Tovább

Így vakációzik egy kormányfő

Találós kérdés: melyik az a miniszterelnök, aki fapadossal repül a családjával megünnepelni a felesége születésnapját, a költségeket saját zsebből állja és közepes kategóriájú hotelben száll meg?

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek