Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hatalmas botrány lett a szexi fotókból

Egy forró éjszaka utóhatásai avagy tanulságos történet arról, mi történik, ha túlságosan eleresztjük magunkat. Megszégyenülés, elbocsátások, összeveszés - egy elgondolkodtató történet következményei.

0 Tovább

Nem lesz mobilozás a metróban

A tervekkel ellentétben mégsem lehet majd mobilozni a londoni metróban a jövő évtől, mivel a rendszer kiépítését vállaló cég a költségekre hivatkozva visszalépett. Érdekes, hogy wi-fi viszont alighanem lesz.

0 Tovább

Gyorshajtás 300 millióért és egyéb furcsaságok

Ki gondolta volna, hogy minden idők legdrágább közlekedési bírságát Hollandiában szabták ki? Vagy hogy a svájciak és a finnek kegyetlenül büntetnek? Elképesztő szabályok és büntetések (nem csak) autósoknak a világ minden tájáról. Első rész. (Update: Időközben kikerült a második rész is, itt elolvasható!)

6 Tovább

Hova tűnt a gazdag elit?

A középosztály tündöklése és a munkásosztály bukása - így lehetne röviden összefoglalni azt az eddig soha nem látott mértékű felmérést, mellyel Nagy-Britanniában mérték fel a társadalom tagozódását.

0 Tovább

Legyen kisebb az áramszámlája!

Tudja Ön, mennyi áramot fogyaszt évente a hűtőgépe? Vagy a tévéje? Vagy a mikrosütője? Ugye nem? Egy kezdeményezés nyomán az eladók a jövőben feltüntethetik az árcédulán az éves áramfogyasztás mértékét is.

0 Tovább

Itt a legújabb élelmiszerbotrány

Vezető élelmiszergyártók cserélik le termékeik csomagolását, mert az egy svájci kutatás szerint káros lehet az egészségre. A gond az újságpapírból újrahasznosított dobozokkal van.

4 Tovább

Hogyan keressünk havi 300 ezret munka nélkül?

A válasz az ismét a kelet-európai inváziótól rettegő egyes brit lapok szerint egyszerű: náluk kell munkakeresési segélyért és egyéb állami segítségért folyamodni. A titok ismét egy uniós szabály, amely május 1.-től lép életbe, amikor lejár a csatlakozáskor megszabott hétéves moratórium.

0 Tovább

Drámai adatok az elhízásról

Egyre többen döntenek úgy, hogy a macerás és kevésbé látványos eredményt hozó életmód változtatás helyett műtéttel próbálnak megszabadulni a feles kilóktól Nagy-Britanniában.

0 Tovább

Szex, bűnök, jog

Megdöbbentőnek tartja a brit miniszterelnök, hogy a Legfelsőbb Bíróság döntése értelmében a pedofilok és az egyéb szexuális bűncselekményt elkövetők fellebbezhetnek az ellen, hogy a nevük életük végéig egy speciális listán szerepeljen.

0 Tovább

Parlamenti mutánsok és a vörös rágcsáló

Sokszor ekézzük a magyar politikusokat parlamenti viselkedésük miatt, miközben Európa más részein néha durvább dolgok is megesnek. Vegyük például Nagy-Britanniát, ahol a viccesnek tartott, ám gyakran csak egyszerűen bunkó beszólásoknak komoly történelme van.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek