Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Íme, Abramovics új csodapalotája!

A Chelsea orosz tulajdonosa London legexkluzívabb környékére, Diana hercegnő egykori otthona közelébe költözött, csekély 90 millió fontot (27,5 milliárd forintot) fizetve a 15 hálószobás ingatlanért.

0 Tovább

Amikor már a nevelőnő is multimilliomos

Kevés előkelőbb dolog van egy brit nevelőnőnél - legalábbis így gondolják azok a borzasztóan gazdag orosz, arab és kínai családok, akik az utóbbi években az egekbe tornászták a megfelelő személynek kifizetendő fizetések és juttatások összegét.

0 Tovább

Igaz mítosz: jobbak a régi mobilok

Megdöbbentő, de igaz: a régi mobiltelefonok alkalmasabbak a telefonálásra, mint az új okostelefonok. Ráadásul ezt a brit szakhatóság, az Ofcom állapította meg.

0 Tovább

Nem véletlenül megy agyára a munkahelye

Magyarországon is nagy divat az egy légterű irodák használata, azaz amikor a dolgozókat egyetlen nagy, egybefüggő térben helyezik el. Na, ez az, ami senkinek sem jó - állítja egy friss felmérés.

2 Tovább

Megváltoztat a mobilozás

Egy felmérés szerint minden negyedik tinédzser és minden ötödik felnőtt már használta az okostelefonját olyan helyen, ahol kifejezetten kérték a készülékek kikapcsolását. A kérdés immár az: miként változnak a társadalmi szabályok és az etikett a modern technológia elterjedésével.

0 Tovább

Büntetni kellene a túl lassú vezetőket?

Abban mindenki egyetért, hogy a gyorshajtás veszélyes és büntetendő cselekmény. De mi van azokkal, akik túl lassan vezetnek? Egy brit közvélemény-kutatás szerint a megkérdezettek fele támogatná a túl lassan hajtók büntetését. És Ön?


18 Tovább

Luxusvillában nyaral a kormányfő

A brit kormányfő Toszkánában tölti a vakációt. David Cameron egy luxusvillát bérel - saját pénzen, amit azért érdemes hangsúlyozni, mert egyik elődjét, a munkáspárti Tony Blairt éppen azért támadták sokat a sajtóban, mert ingyen meghívásokat fogadott el nyaranta.

0 Tovább

Lakjon együtt a legnagyobb sztárokkal!

Itt van háza Kate Mossnak, Elizabeth Hurleynek, Kate Winsletnek és még sok sztárnak. Nem, nem valamelyik luxusszigetről beszélünk, ez a hely Londontól másfél órányi autóútra található. Lessünk be együtt!

0 Tovább

Tragikus történet halálról és önzetlenségről

Történet egy 12 éves, tragikus körülmények között elhunyt kislányról, aki halálában öt ember életét mentette meg és a szülőkről, akik képesek voltak a legnehezebb döntést meghozni.

1 Tovább

A kőegyensúlyozás hihetetlen művészete

Néha a legelképesztőbb ötletből születnek egészen fantasztikus dolgok. Ez történt Adrian Gray-jel is, aki egyszerűen csak elkezdett játszani a kövekkel. Ez lett belőle...

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek